"Здоровье прежде всего!": Добкіна засікли в Раді за дивним заняттям (фото)

​Користувачі мережі активно прокоментували пост, висміюючи "здоровий спосіб" життя депутата.

Михайло Добкін в Раді. Фото: Фейсбук.

Народний депутат України Михайло Добкін, перебуваючи на робочому місці у Верховній Раді, розглядав у телефоні велотренажер. Знімки у Facebook опублікував фотограф Ян Доброносов, передають Патріоти України.

"Поки хтось блокує трибуну, Михайло Маркович вибирає тренажер!" – підписав він світлину. На фото видно, що Добкін на екрані телефону розглядає зображення велотренажера з дівчиною-моделлю. Крім того, перебуваючи в сесійній залі, нардеп сидить у навушниках.

Користувачі мережі активно прокоментували пост, висміюючи "здоровий спосіб" життя депутата. "Це він не собі", "Весна скоро", "Когось 14 лютого чекає сюрприз", "А може торгує ними?", "Чи допоможе? Він же кинув бухати", "Судячи з навушників, він не дуже цікавиться тим, що відбувається навколо", "Хоча б не Тіндер. За "ЗСЖ" його хоча б не так критикуватимуть", – писали в коментарях.

Джерело: Обозреватель

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...