"Зеленський став на захист MARUV, я думаю, зовсім не з патріотичної позиції", - журналістка

Проблема України не в переможниці нацвідбору на "Євробачення 2019" Maruv, а в цілому пласті населення, для якого заробляти в Росії під час війни – нормально, і це стосується, зокрема, кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Ганна Тесленко. Фото: Фейсбук.

У позиції кандидата у президенти, актора Володимира Зеленського щодо умови Національної суспільної телерадіокомпанії для переможниці нацвідбору на "Євробачення" Maruv скасувати гастролі в Росії немає нічого дивного. Про це заявила у Facebook журналістка програми "Ранок у великому місті", ведуча ICTV Ганна Тесленко, передають Патріоти України.

"Це кабздець". Цитата Зе великих людей, або як маніпулювати свідомістю мас. "Канфєти" можна, Maruv – не можна", – Зеленський став на захист Maruv, і я думаю, зовсім не з патріотичної позиції. Maruv на слуху, очолює рейтинг інтернет-скандалів. Чудова можливість підкинути зрадоньки. Що сталося: одна частина країни вибрала Maruv (ніхто тоді не знав про контракти і гастролі), друга швидко зреагувала й обурилася. І проблема тут не в Maruv конкретно, а в цілому пласті населення, для якого брати гроші в Росії – це нормально! Для якого розважати агресора під час війни – це нормально... Це стосується і артистів, і політиків, і гібридів типу Зеленського. У принципі, нічого дивного в позиції Зеленського, звичайно, немає. Чого ще чекати від людини, яка сама, на шостому році війни, продовжує заробляти в Росії? Від людини, яка володіє в країні-агресорі бізнесом", – написала Тесленко.

Так вона відреагувала на відео, яке 26 лютого Зеленський опублікував у Facebook. Він назвав "кабздецем" розслідування програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" про схеми розкрадання в оборонній промисловості України через закупівлю вживаних запчастин у Росії.

"Добрий ранок. Він був добрий, поки я не подивився розслідування розкрадання коштів "Укроборонпромом". Немає слів. Люди, які прийшли до влади на крові, заробляють на крові. Тобто контрабанда з Росії – можна, "беушні" запчастини в обмін на життя наших солдатів – можна, "канфєти" – можна, Maruv – не можна... Це кабздець", – заявив Зеленський.

Тесленко нагадала, що Зеленський і сам одержує гроші з РФ. "Лояльні до нас країни припиняють працювати з Росією, її обкладають санкціями, вганяють у міжнародну ізоляцію. Але деяких це не стосується. Адже працювати в Раші і знімати фільми за бабки держкіно Росії можна? Мабуть, так. Що в підсумку: Maruv не їде, срачі у Facebook цілодобові, щось із "Євробаченням" пішло не так... І в Зеленського винен у цьому [президент України Петро] Порошенко. Хто ж іще... І як ще зауважив Зе кандидат: "Кандидатів багато, когось крім вас оберемо"! Саме когось крім вас, пане Зеленський. В яблучко", – написала журналістка.

Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...