"Згадайте, де ваш лідер був, коли країна воювала з Януковичем": У Раді посварилися БПП і "Батьківщина"

Ірина Геращенко з трибуни Ради заявила, що український телеканал NewsOne, відданий в управління колишньому члену "Батьківщини" Андрію Портнову, працює на інтереси Росії.

Ірина Геращенко. Фото: Comments.ua.

У Верховній Раді сталася словесна перепалка між представниками фракцій "Блок Петра Порошенка" і "Батьківщина", темою якої стало минуле представників обох політичних сил, передають Патріоти України.

Обрана до парламенту від БПП, нині перший віце-спікер Ірина Геращенко з трибуни Ради заявила, що український телеканал NewsOne, відданий в управління колишньому члену "Батьківщини" Андрію Портнову, працює на інтереси Росії.

На цю репліку обурено відреагував заступник голови фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв. "Пані Ірино, я не знаю, навіщо ви це згадали, тільки я вам нагадаю: коли Порошенко працював міністром економіки в уряді Януковича, Портнов садив Тимошенко до в'язниці, і я щось не чув нічого іншого", - заявив він.

"Тому коли ви це згадуєте, згадайте, де ваш лідер був, коли вся країна воювала з Януковичем. Він сидів у кабінеті Азарова! … У мене прохання: коли ви всує згадуєте, згадуйте свого патрона", - сказав нардеп.

Геращенко не забарилася з відповіддю. "Якщо ви президента Порошенка називаєте моїм патроном, то хто ваш патрон? Путін?" – прокричала вона.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...