Зганьбив себе й товаришів по службі: Екс-боєць ЗСУ влаштував стрілянину у Бердянську, постраждали люди (фото)

Стрілянину в центрі Бердянська в середу, 31 жовтня, в результаті якої поранення отримали двоє людей, влаштував 37-річний колишній військовослужбовець, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Чоловік родом з Миколаївської області, але служив у військовій частині, розташованої поблизу Бердянська. "Представники керівництва цієї частини розповіли, що чоловік звільнився майже два місяці тому", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що на даний момент злочинець перебуває під охороною в хірургічному відділенні міськлікарні. Також директор Бердянського ТМО Дмитро Єгоров розповів про стан здоров'я двох постраждалих. Медики зробили все можливе, щоб врятувати життя пацієнтам - одного з них довелося оперувати більше 6 годин.

У прес-службі поліції Запорізької області, уточнили, що конфлікт виник біля місцевого ломбарду. У підсумку, він переріс в бійку, а потім і в стрілянину. Поранення отримали 31-річний та 43-річний чоловіки.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...