Згвалтував понад 10 дітей: На Донбасі впіймали небезпечного педофіла

Слідству вдалося встановити 14 потерпілих, серед яких малолітні діти.

Ілюстрація: hyser.com.ua

У Слов'янську Донецької області 54-річному чоловікові оголосили про підозру в більш ніж 20 фактах зґвалтування дітей, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу поліції області.

"У ході слідства правоохоронці з'ясували, що житель Слов'янська здійснював статеві злочини стосовно дітей протягом 13 років", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що правоохоронці зібрали докази причетності чоловіка до 23 фактів сексуального насильства щодо неповнолітніх, за період 2001-2014 років. З них три факти - вчинені щодо малолітніх дітей (до 14 років).

"У своєму приватному будинку раніше судимий зловмисник створив місце розпусти, де розбещував і ґвалтував дітей під загрозою розправи, користуючись їх безпорадним станом", - повідомили в поліції.

За інформацією слідства, жертвами підозрюваного ставали підлітки в основному з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Залякані діти нічого не розповідали рідним. Також насильник змушував дітей брати участь в зйомках порнографії.

"Зазначену продукцію поширював в інтернеті через створену ним "закодовану" мережу обміну файлів", - повідомили в поліції. В цілому чоловік підозрюється в скоєнні 37 злочинів за 6 кримінальними виробництвами.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 1, 2 ст.156 "розбещення неповнолітніх", ч.3 ст.302 "Створення або утримання місць розпусти із залученням неповнолітніх", ч.2,3 ст. 153 "насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом", ч.1 ст. 304 "втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність" КК.

Відносно підозрюваного було відкрито кримінальне провадження за фактом створення місця розпусти і розтління малолітніх. Він був викритий в кінці 2017 року, після чого почав переховуватися від правоохоронців. На початку 2018 року його затримали. Зараз підозрюваний перебуває під арештом в СІЗО. Триває досудове розслідування.

Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...