Згвалтував і задушив дитину! В Україні розшукують небезпечного злочинця (фоторобот)

У Харківській області в лісосмузі біля селища Покотилівка знайшли тіло 15-річної дівчинки. Про це заявили у відділ комунікації поліції, повідомляють Патріоти України.

"Заява про зникнення доньки надійшла від 42-річної мешканки селища Бабаї до чергової частини Харківського відділу поліції 2 листопада о 20:29. Під час розшукових заходів її тіло було виявлено в лісосмузі в селищі Покотилівка", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, також у загиблої зникла сумка із особистими речами. За висновками експертів, дитину зґвалтували та задушили. Окрім цього у поліції заявили, що до скоєння вбивства може бути причетним невідомий чоловік, якого бачили 2 листопада 2018 року в період часу з 7:00 до 8:30 поблизу місця скоєння злочину в селищі Покотилівка.

"Його прикмети: на вигляд 35-45 років, зріст 185 см, худорлявої статури, широкоплечий, був одягнений у болоневу куртку темного кольору, темні штани, можливо, мав при собі джинсовий рюкзак", - зауважили правоохоронці, закликавши повідомляти будь-яку інформацію про підозрюваного.

Наразі кримінальне провадження за ознаками злочинів: ч.1 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом), ч.4 ст. 187 (розбій). Максимальне покарання за вчинення злочинів передбачає до 15 років тюремного ув’язнення із конфіскацією майна. Зловмисника розшукують.


Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.