Жахіття скреп: У Росії мати заморозила тіло померлого 7-річного сина до зарплати

У жінки не вистачало коштів на похорони.

Ілюстрація: old.reosh.ruУ Саратовській області мати заморозила тіло померлого сина через відсутність грошей на похорон і планувала поховати дитину після отримання зарплати. Про це повідомляє Saratovnewsіз посиланням на начальника слідчого відділу по місту Балаково Романа Георгицю, передають Патріоти України.

"За словами жінки, після того, як дитина померла, вона розгубилася, грошей на похорон не було, у зв'язку з чим вона прийняла рішення заморозити тіло, помістивши його в морозильну камеру", - розповів Георгица.

Відомо, що жінка працювала продавцем, основний дохід сім'ї становили аліменти, які вона отримувала від колишнього чоловіка. Всього в родині було троє дітей, в тому числі дві неповнолітні дівчинки. Після смерті сина, який, за попередніми даними, помер від хвороби, жінка звільнилася.

Жінка сама звернулася в поліцію і повідомила про смерть малюка. Це сталося 4 квітня, через кілька днів після його смерті. Як пояснила мати дитини, вона не пам'ятає точну дату загибелі сина - це сталося або 26 або 27 березня.

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...