Жахлива драма: На Вінниччині ревнивий АТОвець кинув бойову гранату в будинок екс-дружини (фото)

Зі слів затриманого, він хотів налякати жінку, але після того як витягнув чеку з гранати, сам злякався і кинув її у будинку.

Фото: ЗМІ

Вчора, 3 грудня, в одному з будинків села Бондурівка Немирівського району, що на Вінниччині, вибухнула граната - господар будинку та його співмешканка отримали тілесні ушкодження різних ступенів важкості, повідомляють Патріоти України.

Повідомляється, що 41-річний АТОвець, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, прийшов додому до 42-річного односельчанина, з яким зараз проживає його колишня співмешканка. Він намагався вмовити жінку повернутися до нього. Отримавши відмову, чоловік дістав гранату, попередньо Ф1, та кинув її у кімнату, де перебувала 42-річна потерпіла та господар будинку.

Після вчиненого правопорушник повідомив місцевого фельдшера про подію та пішов додому. Там він був затриманий поліцейськими.У його крові лікарі виявили майже 2 проміле алкоголю. Під час проведення обшуку у будинку затриманого боєприпасів виявлено не було.

"Слідчим відділенням поліції відкрите провадження за ст. 15та ч. 2 п. 1 ст. 115 ( замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Додамо, що боєприпас він привіз з зони АТО, звідки повернувся у 2016 році.

За вчинення замаху на вбивство затриманому загрожує довічне ув'язнення.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...