Жахлива драма: Відому російську співачку ледь не вбив колишній чоловік

​Подробиці життя Лариси Доліної розповіли її подруги.

Лариса Доліна. Фото: СоцмережіНародну артистку Росії Ларису Доліну, якій також заборонений в'їзд в Україну, жорстоко бив її колишній чоловік Віктор Мітязов, повідомляють Патріоти України.

Про таємниці співачки розповіли її подруги в ефірі ток-шоу "Пусть говорят".

"Ось тільки він чомусь не сказав, що він побив Ларису до напівсмерті за дві години до того, як вона зібрала валізи і пішла, а те, що він тримав заряджену рушницю дві години біля її скроні, він теж ніколи вам не говорив", - заявили подруги.

Також стали відомі інші подробиці життя артистки. Колишній чоловік Лариси Доліної і батько їхньої спільної дочки Ангеліни музикант Анатолій Міончинський серйозно хворий. Чоловікові 72 роки, він майже не виходить з дому. На шоу прийшла його нинішня дружина. Жінка навідріз заперечувала, що той алкоголік і дебошир: за її словами, за час шлюбу вона лише три або чотири рази бачила його п'яним.

Сам Анатолій стверджував, що Лариса Доліна насильно затягла його під вінець. Вона нібито забрала його з родини, після того як перша дружина втратила дитину.

Нагадаємо, через антиукраїнські висловлювання і концерти в анексованому Криму Лариса Доліна внесена в "чорний список" Міністерства культури - переліку діячів культури Російської Федерації, які загрожують нацбезпеці нашої країни.

В цілому в списку станом на 8 червня 2018 року значиться 134 людини.
Джерело: Обозреватель

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...