Жахлива ДТП на Львівщині: В автомобіль з військовими влетіло інше авто, є жертви (фото)

У даний час обставини ДТП встановлюються. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Ілюстрація: dpchas.com.ua

У середу, 10 січня, у Львівській області автомобіль з військовими зіткнувся з автомобілем Mitsubishi, в результаті чого один військовослужбовець загинув, ще четверо госпіталізовані з травмами, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що ДТП сталася о 05:30 біля села Когути Яворівського району. У результаті зіткнення автомобіля Mitsubishi Carisma, за кермом якого перебував 27-річний житель Львівщини, з автомобілем "ВАЗ 2106", яким керував житель міста Києва, на місці загинув водій автомобіля "ВАЗ", отримали травми різного ступеня тяжкості четверо пасажирів "ВАЗа" в віці 21-22 років, жителі Львівської, Рівненської, Хмельницької та Вінницької областей.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...