Жахлива ДТП: На Закарпатті перекинувся автобус із збірною України з самбо (фото)

Фото: ЗМІ

11 жовтня ввечері в Закарпатській області потрапив у ДТП автобус, який віз до Сербії збірну України з самбо. Про це йдеться на сайті регіонального управління Держслужби з надзвичайних ситуацій, повідомляють Патріоти України.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 21:00 на 703-му км автошляху "Київ-Чоп" в районі села Латірка Воловецького району.

За попередніми даними, водій автобусу Mercedes Irizar, який здійснював рейс з Києва до Сербії та перевозив 38 членів команди збірної України з самбо, не впорався з керуванням та допустив його перекидання в кювет.

В результаті ДТП отримав травму один з пасажирів, 18-річний мешканець міста Нікополь Дніпропетровської області.

Його каретою швидкої було госпіталізовано Воловецької центральної районної лікарні.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...