Жахлива ДТП: У Києві п'яний водій насмерть збив дорожнього працівника

Чоловік отримав травми несумісні з життям.

На місці аварії. Фото: ЖЖ

У Печерському районі столиці водій вантажівки перебуваючи напідпитку збив насмерть дорожнього працівника, який в той час проводив планові роботи з освітлення на шосе, передають Патріоти України.

У Києві на Набережному шосе сталася ДТП з фатальним наслідком. Водій вантажного автомобіля Isuzu не впорався з керуванням та врізався у спецавтомобіль КП "Київськміськсвітло", при цьому дорожній працівник отримав травми несумісні з життям.

Як розповіли колеги загиблого, вони здійснювали планові роботи з освітлення і огородили місце проведення робіт згідно правил дорожного руху конусами та освітлювальними приладами.

Після години праці на вказаному відрізку дороги в них влетів вантажний автомобіль.

Як виявилося, причина трагедії доволі банальна - водій знаходився у стані алкогольного сп'яніння.

Алкотестер показав 2,80 проміле при допустимій нормі 0,20. На місці ДТП працювали поліцейські та слідчо-оперативна група.

"Надто рано, щоб піти, але його вже немає": У родині Френсіса Нганну сталася страшна трагедія

вівторок, 30 квітень 2024, 17:56

Титулований боєць UFC Френсіс Нганну, який зумів у дебютному бою у професіональному боксі відправити в ноудаун самого Тайсона Ф'юрі, повідомив про смерть свого синочка, якому було лише 18 місяців, передають Патріоти України. «Надто рано, щоб піти, але ...

Більше не звинувачують? Суд зняв електронний браслет із митрополита Павла

вівторок, 30 квітень 2024, 17:52

Печерський районний суд не продовжив митрополиту УПЦ МП Павлу зобов’язання носити електронний засіб контролю. Про це у коментарі "РБК-Україна" розповіла прес-секретар Київської обласної прокуратури Олена Ковальова, передають Патріоти України. Сьогодні ...