Жахлива ДТП: Військовий ЗСУ на авто збив жінку на Вінниччині

Ілюстрація: ЖЖ

У четвер вранці, 23 листопада, поблизу Сальника Калинівського району Вінниччини трапилася ДТП за участю автомобіля Peugeot Partner. Ним керував військовослужбовець однієї із військових частин Вінницького гарнізону, повідомляють Патріоти України.

Там зазначили, що внаслідок аварії отримала травму 45-річна мешканка Калинівки. Військовий-водій авто надав постраждалій першу медичну допомогу. Після цього карета швидкої медичної допомоги доставила жінку до міської лікарні Калинівкм.

Наголошується, що як встановила перевірка, водій військового автомобіля не перебував у стані алкогольного сп’яніння у момент скоєння ДТП.

Наказом командира військової частини, де проходить службу військовослужбовець, призначено службове розслідування. За фактом ДТП відкрито карне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху".

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...