Жахлива пожежа у столичній багатоповерхівці: Опубліковані фото

Пожежа виникла у загальному коридорі з подальшим поширенням.

У Києві на 20 поверсі житлового будинку сталася масштабна пожежа. Для її ліквідації були задіяні 10 одиниць техніки і 40 рятувальників. Про це повідомили у прес-службі ДСНС у столиці.

Пожежа сталась у неділю, 18 грудня, о 07:56 на вулиці Академіка Заболотного, 100 у Голосіївському районі. На місце події були негайно направлені пожежні з найближчих підрозділів.

"Після прибуття на місце, було встановлено, що пожежа виникла у загальному коридорі з подальшим поширенням на одну із квартир. У результаті згоріли і були пошкоджені особисті речі, закопчені стіни та стеля", - повідомили у прес-службі. О 08:47 пожежа була ліквідована. Жертв і постраждалих немає.



Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...