Жахлива стихія: У Одесі сильний шторм навіть спричинив запізнення торгових судів (фото, відео)

Деякі відчайдушні одесити все ж таки наважились скупатися у морі, незважаючи на небезпечні хвилі.

Фото: "Фейсбук"

Одеситів зненацька застав шторм. Жителі міста почали ділитися фотографіями та відео, на яких зафіксовано негоду. Сильна буря спричинила затримки розвантаження торгових судів. Синоптик вже оцінила ситуацію з погодою до кінця тижня. Новину повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

Місцеві жителі заявили, що цей шторм один з найбільших, що їм доводилось бачити за життя. Через те, що Чорне море сильно розбушувалось, торгові суди заходять в Одеський порт із запізненням. В мережі вже з’явились перші фото та відео негоди. Деякі одесити навіть наважились скупатися у морі, незважаючи на небезпечні хвилі. Тим часом, синоптик Наталка Діденко зазначила на своїй сторінці у соцмережі, на яку погоду варто очікувати українцям найближчим часом.

За її словами, по всій території країни будуть спостерігатись сильні вітри. Морозно буде на сході України, дощі пройдуть - на заході. Діденко пояснила, що завтра, 26 жовтня, прийде атмосферний фронт, а разом з ним - похолодання, дощі, сильні дощі. Така погодо буде на заході та півночі. На півночі також пройде мокрий сніг.

«Дощ також ймовірний в Одеській області та на Вінниччині. На решті території буде сухо. Температура повітря завтра - аll inclusive. Тобто, на сході вночі 1-5 морозу, вдень на Закарпатті та в Криму +12 градусів, скрізь похолодає до +2+7 градусів», - зазначила синоптик. Вона також спрогнозувала, що 28 жовтня буде сухо, а на вихідних, 29 та 30 жовтня, очікуються опади та вітер.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...