Жахлива трагедія на Прикарпатті: Стали відомі шокуючі деталі вбивства 10-річного хлопчика (відео)

Винуватцю ДТП 22 роки, він військовий-контрактник.

Ілюстрація: galka.if.ua

Військовий-контрактник, який збив у селі Микуличин Івано-Франківської області 9-річного Романа, перевищив швидкість. Про це розповіли очевидці дорожньо-транспортної пригоди, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

За словами людей, на дорогу вибіг пес, і водій, щоб уникнути зіткнення, вивернув кермо. Але, найімовірніше, через велику швидкість авто злетіло з дороги на узбіччя, де йшов Роман.

Як зазначила жителька села Мар'яна Мотрук, в авто на момент трагедії були двоє хлопців і стільки ж дівчат. Збитого хлопчика ці люди забрали і поїхати нібито в лікарню.

Своїх пасажирок водій висадив десь дорогою. З приятелем тіло дитини вони відвезли майже за 20 км від місця аварії – до Делятина, де живе винуватець ДТП. Тіло дитини викинув у кущі.

Як повідомляє "Курс", вичислити вбивцю домомогли активісти.

"До нас подзвонив наш учасник з Яремчі, повідомив, що сталася трагедія, передав номерний знак авто і прикмети. Ми написали в наші чати у фейсбуці й вайбері, і наші хлопці одразу почали шукати по інформації. Спочатку знайшли цю машину на "Авторіа" – вона була виставлена на продаж, але в тому оголошенні вже був видалений номер телефону. Потім знайшли на іншій платформі – з номером телефону, з фото машини. За номером у вайбері знайшли того чоловіка, його фото і передали все поліції", – розповів активіст Василь Стрембіцький.

За словами заступника начальника відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту ГУНП в Івано-Франківській області Віталія Івонюка, можна припустити, що дитина вижила б, аби водій викликав на місце події швидку.

"Безпосередньо на місці події прощупувався пульс у дитини, дав мобільний телефон, щоб побачити відбиток дихання дитини. З цього він виходив, що на місці події дитина була жива", – зазначив він.

Однією з головних причин смерті дитини була черепно-мозкова травма та крововилив у мозок.

Винуватцю ДТП 22 роки, він військовий-контрактник.

Згодом стало відомо, що водій, який збив 9-річного Романа, був під дією наркотиків. Про це повідомили у прес-служба Івано-Франківської обласної прокуратури, передає "Малакава".

Виїзд з України: Стало відомо, як зміняться правила перетину кордону для чоловіків у травні

вівторок, 30 квітень 2024, 11:30

В Україні діє воєнний стан і загальна мобілізація, у зв'язку з чим для військовозобов'язаних чоловіків віком від 18 до 60 років діють обмеження на перетин кордону. "Факти" розповіли, як зміняться правила з 1 травня, передають Патріоти України. 18 трав...

"Попри зв'язки з Кремлем": Червоний Хрест відмовився призупиняти членство російського відділення

вівторок, 30 квітень 2024, 11:28

Міжнародний рух Червоного Хреста вирішив не призупиняти членство російського Червоного Хреста, попри потенційні порушення правил нейтралітету. Про це повідомляє The Gardian із посиланням на розслідування міжнародних ЗМІ, передають Патріоти України. За...