Жахлива трагедія: На Святошині металева решітка зламала череп маленькому хлопчикові

Трагічна подія сталася близько 3 квітня.

СкріншотНа вулиці Бударіна, 7 в Києві сталася надзвичайна подія – неприкріплена металева решітка-обмежувач на сходах упала на голову 1-річного хлопчика. Дитина отримала перелами черепа. Про це повідомляє "Сегодня", передають Патріоти України.

Трагічна подія сталася близько 14:00 3 квітня. У будинку не працював ліфт, і щоб вийти на вулицю, мама Олена спочатку знесла з п'ятого поверху малюка, 1-річного Омеляна, а потім пішла спускати вниз візок.

"Дитинка, чекаючи маму, взялася рукою за ґрати, і вони просто звалилися на нього, придавивши всією вагою... Удар прийшовся по голівці, хлопчик втратив свідомість. Мама, піднявши його, забігла в квартиру до сестри і та робила йому штучне дихання. Хлопчик опритомнів, але просто дивився, і з очей текли сльози, ручка і ніжка скарлючилися", – розповіла сусідка Надія.

Решітку забрала поліція

За її словами, на місці працювала поліція, грати, які важать близько 30 кг (удвічі більше, ніж вага однорічної дитини – ред.) забрали на експертизу. За інформацією видання, дитина отримала важкі травми черепа – він проломлений в декількох місцях. Хлопчика забрали в 7-му лікарню на вулиці Підвисоцького.

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...