Жахливе вбивство школярки в Кропивницькому: Стало відомо про важливе рішення суду

Слідство підозрює, що 35-річна мати під час побутового конфлікту кілька разів вдарила дівчинку, після чого на власному автомобілі вивезла тіло за межі міста.

Фото: ЗМІ

У четвер, 14 грудня, Кіровський районний суд Кропивницького заарештував на два місяці Олену Добродій, яку підозрюють у вбивстві 12-річної доньки, повідомляють Патріоти України.

Як передає місцеве видання Гречка, 35-річній жінці обрали запобіжний захід у вигляді 60 діб перебування під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, що 13 грудня поліція повідомила їй про підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину - умисного вбивства власної доньки, тіло якої знайшли під Кропивницьким після п'ятиденних пошуків.

12-річна Катерина Добродій зникла зранку 8 грудня. За словами її матері, вона вийшла з дому і мала поїхати до школи. Однак до навчального закладу вона не заходила. Батьки того ж дня звернулися до поліції.

На п'ятий день пошуків тіло дитини зі слідами насильницької смерті виявили на території населеного пункту на виїзді з Кропивницького.

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...