Жахливе вбивство: У Кропивницькому розстріляли воїна АТО та його друга (фото)

Бійця лікарям вдалося врятувати, але його стан залишається важким

Арсен Мартиросян. Фото: "Фейсбук"

Вночі 3 листопада у Кропивницькому було скоєно вбивство молодого чоловіка. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook друг убитого Олексій Титов, передають Патріоти України.

За його словами, 26-річний Денис був убитий пострілом в живіт. Його друга Романа злочинець поранив трьома пострілами. Лікарі змогли врятувати хлопця і зараз його стан розцінюється як середньо важкий. Як повідомив Тітов, кілька днів тому Роман приїхав із зони АТО у відпустку на 2 тижні. У фатальний вечір, повертаючись додому, вони почули крики дівчини, з якою «агресивно поводився ублюдок», і побігли їй на допомогу.

«...Те, що відбулося - наше горе, і ми з ним впораємося. Пост мій не про це. Він про те, що ми маємо всі підстави вважати, що вбивцю будуть «відмазувати». Це, звичайно, якщо знайдуть ...», - написав Титов, повідомивши, що ім'я вбивці відомо.

Це, як пише Титов, Арсен Мартиросян, який в 2006 році вже проходив у справі про вбивство. «Чотири людини до смерті забили хлопця на дискотеці. Битою. В цей же день зникли. «Знайшли» їх тільки через 3 роки. Суддя взагалі молодцем виявився. Посадили одного. На півтора року. «Умисне вбивство» раптово стало «вбивством в стані афекту». Арсен пройшов як свідок. Не винен», - повідомив Титов.

Також він навів перелік злочинів, скоєних Мартиросяном раніше. Серед них грабіж і нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

"Арсен Мартиросян:

18.09.14 – в районе Ковалевки нанес мужчине повреждения средней тяжести. Разбил или порезал глаз (разрыв роговицы, склеры и выпадение оболочки глаза). Отпустили.
27.10.15 – в 18:00 на остановке «Областная больница» отобрал телефон (грабеж). Отпустили.
27.10.15 – в 21:00 на остановке «Областная больница» избил и порезал пах мужчине. Отпустили.
05.08.16 – в машине нашли кастет. Отпустили.

Это только официальные приводы. Те, где он был принят и оформлен в отделе.
Например, за полчаса до убийства на просьбу девушки-бармена в "Вельвете" расплатиться за пиво, он достал нож и начал размахивать им перед ее лицом. Потом просто ушел.

На свободе сумасшедший, рецидивист, и кто станет его следующей жертвой – одному богу известно.
Мы навели справки. Я уверен, что механизм «спускания дела на тормозах» уже запущен. Я вас очень прошу: помогите сделать так, чтобы ни у кого не возникло желание его отмазывать. Крысы боятся света. Они боятся огласки. А убийца должен сидеть", - пише Тітов.

Справа з запашком: У Польщі на смітник викинули 16 000 злотих. Внаслідок карколомної операції поліція повернула гроші власнику

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:23

У Польщі працівники ресторану випадково викинули на смітник 16 тисяч злотих. Щоб розшукати гроші, вони звернулися до поліції. Про це пише видання onet.pl. У Раві Мазовецькій, що в Польщі, працівники ресторану під час прибирання випадково викинули на см...

Не все так однозначно? Чи може Польща депортувати українських чоловіків

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:58

Поляки можуть повернути до України військовозобов'язаних чоловіків? З новою важливою заявою вийшов міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш, який раніше висловлювався за повернення чоловіків на Батьківщину. Водночас Варшава подовжила тимчасовий з...