Жахливі кадри: Територію навколо складів у Калинівці зняли з повітря (відео)

Журналісти зняли з висоти траси між Калинівкою, Павлівкою і Сальником. Судячи з кадрів, на цій території все димить, але вогню не видно. Зараз в районі Калинівки досі чути вибухи снарядів.

Журналісти опублікували відеозапис того, як виглядає з повітря територія в районі Калинівки Вінницької області, де відбуваються вибухи на складах з боєприпасами, передають Патріоти України.

Вибухи на складах боєприпасів почалися близько 22:00 вчора, 26 вересня. На даний момент слідство розглядає чотири версії події, одна з яких – диверсія. Рух поїздів у бік Вінниці обмежена.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...