"Жалею, что ему не раскроили башку! Он во время своих пьяных дебошей прикрывается страной!", - Алібасов про побиття "козачка" Кобзона в Одесі

​Продюсер групи "На-На" переконаний, що його колишнього підопічного відлупцювали в Південній Пальмірі заслужено і закономірно.

Барі Алібасов. Фото:www.mk.ru

Барі Алібасов, продюсер популярної в 90-і роки групи "На-На", висловив думку, що колишній соліст його групи Валерій Юрін, що підтримує сепаратистів Донбасу, марно перевів п'яну бійку в розряд політичних гонінь. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

"Он конченный алкоголик, вор с лицом колдыря! А ведь он с Левкиным, Политовым и Жеребкиным примерно одного возраста! И когда ему по пьяне дали по роже, расквасили череп, он преподнес это как политическое ранение! Это мерзопакостный тип, которого никто никогда не видел трезвым.

Жаль, что его не добили! Жалею, что ему не раскроили башку! Ведь я звонил в офис Иосифа Давыдовича, там никто ничего не знает о его гуманитарных поездках! Все ложь! Он врет всегда! Я просто возмущен, что этот человек во время своих пьяных дебошей прикрывается страной!"- розповів Алібасов.

Варто відзначити, що "нанаївці" Барі Алібасов і Валерій Юрін вже кілька років ворогують і навіть билися в 2013 році на вечорі пам'яті Олександра Барикіна. Відносини між ними зіпсувалися ще в 1995 році, коли Алібасов вигнав Юріна зі своєї групи за те, що той кілька разів публічно поскаржився на маленьку заробітну плату. Згодом Юрін стверджував в ЗМІ, що Алібасов ще винен йому чималу суму, в свою чергу, продюсер його слова спростовував.

Як повідомлялося раніше, нещодавно в Одесі екс-солісту гурту "На-На" Валерію Юрину розбили голову в п'яній бійці. Співак стверджує, що це була помста за його підтримку бойовиків "ДНР".

У свою чергу скандально відомий співаючий депутат Держдуми Кобзон після нападу на Юріна заявив, що в Україну нема чого їздити, бо "этo - врaги нaши, сaмые нaтурaльные врaги."

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...