Жан Рено тепло попрощався з Україною та кар’єрою кіноактора

Француз закінчив зйомки свого останнього фільму та повернувся додому.

Жан Рено на Закарпатті. Фото: Mukachevo.net

Відомий французький актор Жан Рено залишив Закарпаття, повідомляють Патріоти України з посиланням на ZAK News.

Всесвітньо відомий актор пробув у регіоні два тижні, приймаючи участь у зйомках українсько-французького фільму "Останній крок". Триллер стане останнім фільмом, де Жан Рено зіграє роль.

Приїзд артиста в селище Синевирська Поляна викликав справжній фурор серед місцевого населення. А перед від'їздом Рено дуже люб'язно попрощався із персоналом готелю та висловив багато теплих слів на адресу місцевої громади.

"Коли знімальна група виїжджала, це був божевільний ранок. Всі навколо метушилися. Але пан Рено влаштував з усіма бажаючими фотосесію, кожен отримав фото на пам'ять", - розповів менеджер готелю Костянтин Пилип.

Також актор не скупився на автографи. За словами Костянтина, актор для кожного, хто просив автограф, не тільки ставив підпис, а й додавав "від Рено".

У свою чергу, місцеві жителі подарували Жану Рено дві картини, одну з яких він залишив працівникам готелю.

Подарунки на згадку. Фото: Соцмережі

Опублікував: Інна Мартинчук

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...