''Ждут концлагеря'': Бойовики ''ДНР'' вигадали нову страшилку про "хунту" для жителів Донбасу

Письменник-фантаст і колишній ватажок терористів "ДНР" Федір Березін заявив, що нібито в разі переходу фейкових республік до України, всіх незгодних чекають концтабори і вантажні потяги, повідомляють Патріоти України.

Безглуздою заявою він вибухнув в інтерв'ю одному з пропагандистських ресурсів. За його словами, доля жителів "ДНР" вже визначена.

"Із тими, хто був в окопах, а також з їх сім'ями, все зрозуміло. Їх чекають українські концтабори, які зараз припадають пилом, але вони ж були готові", – висловився він.

Також, за словами скандального письменника, пристосовані і спеціальні вагончики. "Цілі потяги, щоб туди вантажити, як худобу, людей, які хоч щось вякнуть проти Києва", – продовжив Березін у дусі російської пропаганди.

Уряд Швеції пообіцяв покращити умови життя для українських біженців: Про що йде мова

понеділок, 6 травень 2024, 11:58

Уряд Швеції посилено працює над новими правилами, згідно з якими, українським біженцям не доведеться тягнути жалюгідне існування на 71 шведську крону на день (258,5 грн). Про це пише Swedinfo, передають Патріоти України. . «Ми розберемося з усіма пит...

"Основне завдання": У Міноборони пояснили, як працюватиме реєстр "Оберіг"

понеділок, 6 травень 2024, 11:30

Реєстрі військовозобов'язаних "Оберіг" взаємодіє із шістьма реєстрами, що необхідно для актуалізації даних. Про це заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко, передають Патріоти України. . «У першу чергу реєстр «Оберіг» – це інструмент ...