Жебрівський розповів, скільки на Донбасі проукраїнськи налаштованих громадян

Голова ОВЦА також порадив проєвропейським партіям не гаяти часу, тому що "Опоблок" посилено "окучує" округи на Донеччині, сподіваючись на збереження мажоритарки.

Павло Жебрівський. Фото: Українська правда.

Уявлення про незначений відсоток підтримки української національної ідеї й державності серед мешканців Донеччини не відповідає дійсності. Про це голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив ввечері у суботу, 21 квітня 2018 року, в ефірі Еспресо.TV, передають Патріоти України.

При цьому він звернув увагу на недостатню представленість на Донбасі проєвропейські налаштованих політпартій, про які люди там майже нічого не знають. "Серйозної партійної роботи там не проводиться і це ключова проблема. Насправді ось це патріотичне ядро є достатньо великим і воно розширюється, але на сьогоднішній день політичні сили, які позиціонують себе патріотичними не займаються оргструктурами", - зазначив голова обладміністрації.

На його думку, можливо так відбувається через наявні у частини політикуму стереотипи щодо Донбасу, як домівки Партії регіонів, а нині - "Оппоблоку". "Ні, нічого подібного... Я говорив з багатьма лідерами й казав: "Приїдьте туди, подивіться, почніть партійну роботу, бо на сьогоднішній день ви свідомо віддаєте усі ці речі", - заявив Жебрівський й додав, що у партійних штабах його поки що не почули. Й разом з тим, наголосив він, колишні "регіонали", сподіваючись на збереження "мажоритарки", посилено "окучують округи".

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...