Жертва негоди: У Києві дерево вбило жінку

Трагедія сталась у Голосіївському районі столиці.

У четвер ввечері, 14 червня, в Голосіївському районі Києва в результаті грози гілка відкололася від дерева і впала на жінку, яка постраждала отримала травми, несумісні з життям, передають Патріоти України з посиланням на сайт Головного управління Нацполіціі м.Києва.

Ввечері до чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про нещасний випадок: на жінку впало дерево та смертельно травмувало її.

За викликом негайно прибули патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група районного управління поліції, співробітники МНС, екіпаж швидкої медичної допомоги.

По прибуттю правоохоронці встановили, що дві родички прямували до свого дому, коли в цей час у результаті грому відкололась гілка від дерева та впала на одну з них. Потерпіла отримала тілесні ушкодження від яких померла на місці. Загиблою виявилася 34-річна мешканка Сумської області.

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Голосіївського управління поліції. На даний час поліцейські встановлюють всі обставини даного випадку та спілкуються зі свідками з метою надання правової кваліфікації події.

"Намагаються ускладнити життя": Юрист назвав категорію українців за кордоном, на яких спрямовані основні обмеження від МЗС

четвер, 2 травень 2024, 17:30

Обмеження, які ввело Міністерство закордонних справ України на оформлення документів за кордоном, насамперед стосуються чоловіків, які незаконно виїхали з країни. Таким чином влада намагається ускладнити життя ухилянтам, передають Патріоти України. Про...

"Щоб показати людям": Ексбоєць 3-ї ОШБр пішки прийшов з Франківська до Луцька, аби зібрати кошти на ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 17:22

Колишній військовий 3-ї штурмової бригади Петро Скрипка 1 травня вирушив з Луцька до Рівного. Чоловік продовжує допомагати ЗСУ, організовуючи піші марафони. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Чоловік під час походів збирає гроші на по...