Жертви вмирали на руках глядачів, а концерт тривав: Стали відомі жахливі подробиці бійні в Лас-Вегасі

Кількість загиблих становить понад 50 осіб.

Ті, хто вижили в результаті кривавої бійні очевидці стрілянини в Лас-Вегасі, розповіли, як чоловік з автоматом розстрілював учасників фестивалю кантрі-музики Route 91 Harvest, передають Патріоти України.

Як повідомлялось, за попередніми даними, загинули понад 20 осіб, а більше ста відвідувачів отримали поранення. Однак незабаром стало відомо, що кількість загиблих становить понад 50.

Імовірно вогонь вів якийсь Самюель Хайд, який був убитий спецназом.

За словами шерифа Лас-Вегаса Джозеф Ломбардо, стрілок був на 32-м поверсі готелю-казино, і полійейські, які прибули на місце події, вступили в перестрілку з підозрюваним.

“Стрілянина почалася, коли зі своєю програмою виступав співак Джеймс Елдін. Він спочатку не зрозумів, що відбувається, і продовжив співати навіть після того, як пролунали постріли. Виконавець, який, на щастя, не постраждав, покинув сцену лише через півхвилини”, – розповів один зі свідків кривавої бійні.

“Спочатку ми подумали що це звук феєрверків. Потім один з людей, який бв поруч з нами сказав, що в нього попала куля . Всі стали розбігатися та ховатися. Один хлопець помер прямо у мене на руках”, – розповіла ще одна людина, яка прийшла на роковий концерт.

А ось ще один свідок розповіла, що приблизно за 45 хвилин до початку концерту між двома глядачками сталася сварка. В її ході одна з жінок сказала інший: “Ви все сьогодні помрете”.

Поліція, як повідомляється, шукає спільницю стрілка, яка ідентифікована як Марілу Денлі. Крім того, розшукуються два автомобілі, якими міг користуватися вбивця, – Hyundai Tucson і Chrysler Pacifica. Обидві машини зареєстровані в Неваді.

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...