"Жінка-мати, руки у неї в крові, очі в крові, волосся в крові. Прапором замотана": На Кіровоградщині розгорівся скандал навколо брошури про Україну (відео)

Брошуру видали ще навесні минулого року тиражем 50 примірників за бюджетні кошти - для патріотичного виховання школярів.

Ілюстрація: desktopwallpapers.org.ua

У Знам'янці Кіровоградської області волонтери та учасники АТО вимагають вилучити тираж брошури, присвяченої загиблим на Донбасі, в зв'язку з її неоднозначними ілюстраціями, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Обурення військових викликали ілюстрації видання. На одній з них Україна зображена у вигляді жінки з руками по лікті в крові. А на сусідніх сторінках - труни і вбиті горем обличчя рідних загиблих.

"Жінка-мати, руки у неї в крові, очі в крові, волосся в крові. Прапором замотана. Своїми руками знищуємо - так виходить чи що?"- висловив обурення ілюстрацією боєць АТО Юрій Руденко.

Незадоволені брошурою також звинуватили чиновників у тому, що ті їх образили. "Складайте зброю. Сидіть вдома. Вас туди ніхто не посилав". Ми відповіли: "Якщо ми звідти підемо - вони прийдуть сюди". "Нехай приходять", - передав слова чиновників боєць АТО Олексій Генкуленко.

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...