"Жодного б*ндерівця, а фашистів повно": У мережі показали сумні фото "святкової" Горлівки

Всі шахти міста були затоплені після початку війни, а шахтарі-пенсіонери окупаційній "владі" не потрібні.

Святковий день у окупованій Горлівці. Фото: соцмережі.

У мережі з'явилися фото окупованої Горлівки в неділю, 26 серпня, коли в місті традиційно відзначається одне з головних свят - День шахтаря. Знімки центральної частині міста опубліковані на сторінці Nova Gorlivka в соцмережі Facebook. На них видно, що на вулицях практично немає людей, передають Патріоти України.

Користувачі мережі зазначили, що всі шахти міста були затоплені після початку війни, а шахтарі-пенсіонери окупаційній "владі" не потрібні.

Коментатори також саркастично згадали пропагандистські штампи. "Жодного "б*ндерівця, а фашистів повне місто", "А як же шахтарі, які всіх годують?", "Одним словом - недо***аросія", - пишуть в соцмережі.

"Жодного б*ндерівця": в мережі показали сумні фото "святкового" Донбасу

"Жодного б*ндерівця": в мережі показали сумні фото "святкового" Донбасу

"Жодного б*ндерівця": в мережі показали сумні фото "святкового" Донбасу


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...