Жодного натяку на "тишу": Терористи атакували бійців АТО в Красногорівці з танків і мінометів, - штаб

Цілодобово йде війна. Наші захисники вже скільки часу знаходяться в пеклі. Кляті угоди…

Красногорівка. Фото: pohlyad.comПрес-центр АТО інформує у Facebook про те, що російсько-терористичні війська обстріляли позиції українських військовослужбовців біля міста Красногорівка Донецької області, пишуть Патріоти України.

Під час атаки терористи застосували танки і 82-мм міномети. Крім того, поблизу Мар'їнки бойовики атакували українських захисників зі стрілецької зброї.

«На донецькому напрямку противник вів вогонь по наших позиціях у районі Майорська зі стрілецької зброї, а в районі Зайцевого, Новгородського та Авдіївки - з кулеметів і гранатометів різних систем. Також по опорних пунктах неподалік Невельського і шахти Бутівка російські окупанти били з мінометів різних калібрів", - сказано в повідомленні.

Всього за 18 червня зафіксовано 20 обстрілів з боку терористів на Донбасі. Про можливі втрати в рядах українських військовослужбовців не повідомляється.

Прес-центр штабу АТО

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00
18 червня 2016 року:

З початком доби російські окупанти продовжили обстріли позиції сил АТО та, порушуючи Мінські домовленості долучили для враження підрозділів Збройних Сил України важке озброєння.
Зафіксовано 20 випадків відкриття вогню.
Так, на Маріупольському напрямку під обстрілами з 82 мм мінометів та танків двічі опинились наші укріплення поруч Красногорівки, а поблизу Мар’їнки – зі стрілецької зброї.
На Донецькому напрямку супротивник вів вогонь по наших позиціях в районі Майорська зі стрілецької зброю, а поруч Зайцевого, Новгородського та Авдіївки – з кулеметів та гранатометів різних систем. Також по опорних пунктах неподалік Невельського та шахти Бутівка російські окупанти гатили з мінометів різних калібрів.
На Луганщині протягом дня дотримувався режим тиші.

Не сподобалось, що гавкала: У Києві чоловік застрелив бельгійську вівчарку ветерана АТО

вівторок, 7 травень 2024, 15:26

У Києві 51-річний чоловік застрелив бельгійську вівчарку сусідів, і тепер йому загрожує 3 роки тюрми.Пса на прізвисько Чіп привезли із зони АТО у 2016 році. Він багато років охороняв будинок своєї родини, повідомляє Київська міська прокуратура, передаю...

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...