Жодного сліду насильства: На Житомирщині з невідомих причин раптово померла група чоловіків

У поліції не відкидають версію, що чоловіки могли вчадіти. Відомо, що у господаря за борги відключили газ і він обігрівав приміщення пічкою на дровах.

Поліція розслідує справу як "навмисне вбивство". Фото: соцмережі.

У Коростишеві в приватному будинку знайшли тіла 47-річного господаря та трьох його друзів. У поліції кажуть - чоловіки померли ще 3-6 днів тому. Жодних слідів насильства експерти не виявили, передають Патріоти України.

Правоохоронців викликали сестра, вона живе поряд. Занепокоїлася, бо у вікні горіло світло, а дверей брат не відчиняв і на дзвінки не відповідав. Пані Оксана каже: з братом останнім часом спілкувалися нечасто, хоч і живуть в одному будинку на два входи. Брат любив випити, до нього постійно приходили друзі. Але вже кілька днів, як у його половині було тихо.

Двері відкривали разом з поліцією. Брат та ще троє його друзів лежали на підлозі у кімнаті. "Я розумію, що смерть раптова, бо з кімнати навіть не намагався ніхто вийти. Біля стола, як вони встали випити по сто грамів, випили – і все, біля стола вони всі попадали. Була пляшка з горілкою", - розповідає сестра.

У приватному будинку знайшли тіла 47-річного господаря та трьох його друзів. Жодних слідів насилля експерти не виявили. Тож, найімовірнішою причиною смерті залишається отруєння.

Особи усіх загиблих уже встановили. Це 47-ми річний господар та троє його друзів - 36, 51 та 54 років. Усі місцеві жителі, безробітні. У поліції кажуть, чоловіки разом випивали і вечеряли. А щодо причин – поки лише припущення.

Рідні певні – усі четверо чоловіків померли від сурогатного алкоголю. У поліції теж вважають, що найімовірнішою причиною смерті залишається отруєння. "Оглядом тіл ознак тілесних видимих ушкоджень не зафіксовано. При цьому ймовірною причиною під час огляду може бути отруєння невідомою речовиною. На місці події залишене спиртне і в ході події воно було вилучене", - каже керівник центру зв’язків з громадськістю ГУ НП у Житомирській області.

Чи справді у пляшці була отрута, яка одночасно вбила чотирьох людей з’ясовуватимуть експерти. При цьому у поліції не відкидають, що чоловіки могли і вчадіти. Відомо, що у господаря за борги відключили газ і він обігрівав приміщення пічкою на дровах. Справу розслідують за статтею навмисне убивство.

Джерело: ТСН.ua

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...

"То шо ти робиш то не "іскуство". А повна х**ня!": Соня Морозюк хотіла вразити підписників процесом написання картини, але щось пішло не так

четвер, 18 квітень 2024, 20:44

Вулична художниця, одіозна екснаречена Романа Гринкевича Соня Морозюк у себе в Instagram виклала відео, на якому показала, як створює нову картину. І – очікувано нарвалась на хвилю хейту, передають Патріоти України. На початку процесу Соня у рукавичках...