"Жорстока хунта годує не з лопат": На Донеччині спекли найбільший млинець України (фото)

Млинець діаметром у три метри ввійшов до Реєстру рекордів у категорію "Кулінарне мистецтво".

Млинець-рекордсмен у Дружківці. Фото: Фейсбук.

В українському місті Дружківка, що на Донбасі, спекли велетенський млинець. Розміри млинця офіційно визнали рекордними й занесли до Національного реєстру рекордів України. Про це розповіла на своїй сторінці Facebook керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова, передають Патріоти України.

Найбільший млинець України виготовили та, звісно, з'їли у місті Дружківка Донецької області. Млинець діаметром у три метри ввійшов до Реєстру рекордів у категорію "Кулінарне мистецтво". "Ось так Донбас привітав Україну з весною! Найбільший млинець, схожий на сонце, спекли сьогодні в Дружківці", – написала Вєтрова у своєму пості. До слова, такий млинець вперше вноситься в категорію рекордів України.

Тим часом користувачі соцмереж не могли стриматися від жарту, адже пригадали випадок, який трапився у Росії у 2018 – там людей годували млинцями просто з лопати.

Різницю не могли не помітити, що відбилося у коментарях у різних соцмережах. "Жорстока хунта годує не з лопат, а з тарілочок", – наприклад, написав у Tweeter користувач з ніком "Пухнастий укроп".

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...