Жорстока розправа: В Одесі господарі викинули свого кота з вікна багатоповерхівки

​Одесити в соцмережах засуджують жорстоке поводження з домашньою твариною.

Ілюстрація: getbg.net

В соцмережі очевидці повідомляють, що беззахисна тварина полетіла з вікна верхнього поверху і розбилася на смерть, повідомляють Патріоти України.

За словами очевидця, ввечері 27 січня з вікна багатоповерхівки на вулиці Ільфа та Петрова, 87 господарі викинули свого кота. Від тяжких травм тварина померла на місці.

"Увечері 27.01.17. гуляла з собакою. І з вікна багатоповерхового будинку (Ільфа і Петрова, 87), з верхнього поверху, викинули кота - через те, що він дряпається. Кіт, на жаль, від важких травм помер", - повідомила одеситка.

Також автор повідомлення нагадала, що є більш гуманні способи позбутися тварини, віддавши її у добрі руки.

Користувачі соціальних мереж висловили солідарність з написаним, закликаючи людей до гуманізму і добра по відношенню до тварин.

Як насправді виглядав Богдан Хмельницький: Унікальна ікона Покрова Богородиці XVII ст. розкриває свої таємниці

середа, 8 травень 2024, 9:23

Свято Покрови з середніх віків сприймається днем українського війська. Русь-Україну під заступництво Богородиці віддав ще Володимир Хреститель. Однак наразі не відомо коли захисники України визначили Покрова своїм святом. З вцілілих рукописів знаємо, щ...

Є нюанси: Юристка пояснила, чи всі, хто відмовився від повістки, є "ухилянтами"

середа, 8 травень 2024, 9:14

Статус "ухилянта" людина набуває за рішенням суду. Це відбувається після того, як людина отримала персональну повістку, що зобов'язує з'явитися у визначену дату та час до Центрів комплектування для проходження військової служби. Про це розповіла юристк...