Жовта Земляна Свиня все ближче: Коли починається китайський Новий рік

Китайці живуть за місячно-сонячним календарем, який відрізняється від нашого.


Для китайців ця дата вважається Святом Весни, адже саме в цей день починалися посівні роботи. У Китаї, як і у нас, це свято – сімейне. Всі жителі збираються вдома у батьків, навіть якщо знаходяться у від’їзді. Рік Свині для них настане 5 лютого, інформують Патріоти України.

Ніч, коли сім’я збирається за столом, називають ніччю зустрічі перед розлукою. Коли всі збираються за столом, вони обговорюють найяскравіші події року, що минає.

Святкування китайського Нового року триває 15 днів. В цей час китайці веселяться, ходять один до одного в гості і дарують подарунки.

Опублікував: evora

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...