Жовте море: У Грузії з викинутих на смітник яєць вилупилися сотні курчат (відео)

Місцеві жителі забрали всіх курчат додому.

Скрін відеоПтахофабрика у Грузії викинула на сміттєзвалище протерміновані курячі яйця, з яких протягом кількох днів вилупилися курчата, повідомляють Патріоти України. Користувач Facebook Sahib Bayramov опублікував на своїй сторінці відео з курчатами, які бігають звалищем.

Адміністрація підприємства викинула протерміновані курячі яйця, вважаючи, що вони зіпсувалися. За кілька днів територією звалища бігали сотні курчат.

Мер Марнеулі Темур Абазов повідомив, що місцеві жителі забрали всіх курчат додому.

"Вони думали, що яйця зіпсовані. У підсумку вони опинилися в кам'янистому місці, де завжди тепло. Ці яйця були в умовах, схожих на сідало. Відповідно, багато курчат вижило", – пояснив він.


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...