Жовто-блакитні стрічки, вишиванки та український папор: В Авдіївці святкують другу річницю визволення від бойовиків (фото)

Після таких світлин хтось навряд скаже, що Донбас - це "Новоросія".

"Авдіївка - це Україна!" Фото uapress.info

У суботу, 30 липня, жителі прифронтової Авдіївки Донецької області відсвяткували другу річницю визволення від бойовиків «ДНР», повідомляють Патріоти Укарїни з посиланням на місцеві ЗМІ.

Зазначається, що у дворі загальноосвітньої школи №6 відбувся мітинг, в якому взяли участь місцеві жителі, військовослужбовці, співробітники міської адміністрації і військово-цивільної адміністрації міста.

Після закінчення мітингу учасники пройшли колоною по центральному бульвару ім. Т. Р Шевченка та поклали квіти до меморіалу на честь мирних громадян, які загинули під час бойових дій у місті.

Раніше міський голова Авдіївки Юрій Черкасов зазначав, що український уряд досі на законодавчому рівні не визначив офіційну дату святкування дня визволення міста, як, приміром, для Слов'янська та Краматорська.

Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...