''Жрать нечего, денег нет'': Терорист "ЛНР" влаштував істерику через "кидалово" "русского міра"

Бойовик поскаржився на невиплату грошового забезпечення і масові скорочення, які найманцям влаштовують російські куратори.

Відомий блогер Фашик Донецький опублікував у Twitter скріншот зі сторінки в соцмережах терориста "ЛНР" Дмитра Кареліна, де бойовик скаржиться на тяжке життя на окупованих територіях, повідомляють Патріоти України.

"Грошей немає, зарплати не буде, будемо скорочувати, напевно... Мужики... кажуть про розформування своїх підрозділів, про масові скорочення, звільнення тощо. Бачите, грошей на забезпечення немає. Абсурд! Мало того, що жерти нема чого і грошей немає, Брянка вічно без світла і води. На передок? "ЛНР" захищати? За батьківщину? Командирам пох*р. Краще скоротити - і справа з кінцем. А про вихідну допомогу краще взагалі не згадувати. І куди після цього мужикам податися? За що виживати? Чим родину годувати, гріти?" - написав Карелін.

Інтернет-користувачі активно обговорюють скарги терориста на своїх командирів: "Знову зрада", "Нехай з затоплених шахт воду відрами носять","А що, вміємо тільки на курок натискати? На більше мізків не вистачає?", "Нормальні нації воюють за свою землю, за ідею... а це звичайні зрадники, яким війна потрібна для заробітку і забезпечення своїх потреб".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...