Жуть, позорище. Все в упадническом состоянии. Нормальный артист туда не поедет играть": Російський музикант відмовився від гастролей по Криму

Для окупаційної влади півострову, що трубить про небувалий розвиток Криму, почути таке від вихідця з цих місць - особливо неприємно.

Лідер групи "Звери" Роман Білик

Лідер групи "Звери" Роман Білик (відомий як Рома Звір) оголосив про небажання виступати в Криму. Свій вибір артист обґрунтував технічної відсталістю творчих майданчиків півострова, зазначають Патріоти України.

Рома Звір також розповів про невдалий виступ у Севастополі. "Мы пять лет назад приезжали в Севастополь играть. Нерадивые промоутеры продали билеты, а звук не привезли, колонок не было – жуть, позорище, после этого больше не приезжали. Мы поняли, что все в таком упадническом, разбитом состоянии находится, там нет индустрии, туда привозят кого-то в ДК под фонограмму на трех колонках поиграть – и все. А нормальный артист туда не поедет играть", - заявив Білик.

У травні група зібралася на гастролі до Києвіа. "Звери" ніколи ні за кого не агітувала, завжди були поза політикою. "Я против политики в музыке, мне кажется, их надо разделять. А кто пытается их совместить, получают иногда очень негативный результат", - заявив артист.

Мы пять лет назад приезжали в Севастополь играть. Нерадивые промоутеры продали билеты, а звук не привезли, колонок не было – жуть, позорище, после этого больше не приезжали. Мы поняли, что все в таком упадническом, разбитом состоянии находится, там нет индустрии, туда привозят кого-то в ДК под фонограмму на трех колонках поиграть – и все. А нормальный артист туда не поедет играть", – заключил Билык.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...