"Жить стало веселей": "ФСБ" змусила кримчан говорити, що в них є світло (аудіо)

Мешканців півострова, які більше тижня живуть без світла, розіграли пранкери.

Ілюстрація:www.youtube.com

Пранкери, представляючись співробітниками Федеральної служби безпеки (ФСБ), переконували жителів Криму говорити про те, що у них є електрика, і пропонували їм заспівати гімн РФ. Запис цих телефонних розмов був опублікований в YouTube, інформують Патріоти України.

"Вам, можливо, будуть телефонувати журналісти з "Ехо Москви". Вкрай важливо, щоб ви не говорили їм, що електрики у вас немає. Потрібно говорити, що електрика у вас є", - говорив кримчанам пранкер, представляючись майором ФСБ.

Також в розмові він цікавився у співрозмовника, чи любить той Росію, і пропонував перевірити це і виконати гімн РФ. На пропозицію обдурити журналістів багато погоджувалися, а от співати гімн не став майже ніхто.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...