Життя на межі: "Даже дети знают: где-то бахнуло - значит, надо прятаться", - мешканці Гранітного згадують десятки загиблих односельців (відео)

Не має електроенергії, вугілля, роботи, продуктів. Але тікати людям нема куди.

Гранітне. За два роки війни в цьому місті знищено 600 будинків.  Фото: rian.com.uaЗа весь час війни в Гранітному від російських куль і снарядів загинуло 10 мирних жителів, 37 поранені, в тому числі 3 дітей, повідомляють Патріоти України з посиланням на Общественное ТБ Донбасса.

"Село Гранитное Донецкой области последние два года находится на линии фронта. До начала вооруженного конфликта в селе проживало 4 тысячи человек, теперь население сократилось более чем в половину. Основная часть выехала во время активных боевых действий. Много и тех, кто вообще не покидал село, не смотря на обстрелы, и та то что в Гранитном полтора года не было электричества.

Село изолировано, автобусного сообщения нет. Ездить может только частный транспорт. Основание для проезда — местная прописка", - йдеться в анотації до відео.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...