Життя триває: Ветеран АТО відкрив перший зал для кросфіту в рідному Кам'янці-Подільському (фото)

Разом з дружиною Родіон залучив спонсорів, орендував приміщення, власноруч обладнав його.

Родіон Плугатаренко в АТО. Фото: ЗМІВетеран АТО Родіон Плугатаренко після повернення з зони бойових дій відкрив у рідному Кам'янці-Подільському (Хмельницька область) перший в місті CrossFit спортзал. Історію захоплення бійця розповіло канадське видання Український Ванкувер, повідомляють Патріоти України.

Як професійний військовий, Родіон служив в АТО розвідником, і саме там зрозумів, що фізична витривалість і здатність швидко мобілізувати ресурси організму можуть врятувати життя солдату. Кросфітом він захопився вже після демобілізації, і тепер називає його практичним спортом, адже отримані на тренуваннях навички можна застосовувати в повсякденному житті - в роботі, побуті, для оздоровлення організму.

Разом з дружиною Родіон залучив спонсорів, орендував приміщення, власноруч обладнав його. Тепер колишній боєць з ентузіазмом освоює англійську термінологію і займається перекладом методичних видань, привезених з США. Заохочує до вивчення англійської - програми тренувань для них пише тільки по-англійськи.

Колеги прийшли провідати, але...: На Житомирщині знайшли вбитими 7-річну дитину та її батьків (фото, відео)

четвер, 2 травень 2024, 20:27

У селі Поліське Житомирської області загинула родина з дитиною. Правоохоронці почали розслідування обставини трагедії, відкривши провадження за фактом умисного вбивства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області, передають Патріоти У...

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...