Жити просто і радіти кожному дню: ТОП-5 речей, яким можна повчитися у людей, що пройшли війну

Вони розуміють, що померти можна не лише тілесно, а тому варто цінувати кожен день.

Ілюстрація: ru.espreso.tv

Існує 5 речей, яким можна повчитися у людей, які на собі відчули війну, повідомляють Патріоти України з посиланням на life-after-ato.com.ua.

"1. Відчуття справжнього братерства. Коли колектив відчувається цілісно, як єдиний організм, і тобі болить за кожного, а їм за тебе.

2. Уміння радіти простому і жити просто. Коли, навіть повернувшись у комфортні умови, продовжуєш радіти простим речам.

3. Розуміння того, що є справжнім у тобі, і у суспільстві, а що ні. Зазвичай для розуміння таких речей необхідно прожити довге життя. Або отримати "прискорений курс", стикнувшись лицем до лиця із загрозою смерті.

4. Відчуття сили і бажання змінювати світ довкола. Ти все можеш, і бачиш, що саме варте твоїх зусиль.

5. Вірність своїм принципам. Померти можна не лише тілесно. Якщо ти зрадиш те, ким ти є, свої принципи, ти теж помреш. Душею. А це встократ гірше".

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...