Жити стало гірше: "Ватник", який отримав медаль за анексію Криму від РФ, заявив, що більше не вірить у "русскій мір"

За його словами, після анексії півострова життя на ньому значно погіршилося.

Фото: asn.in.ua

Після анексії Росією українського Криму жити на півострові стало значно гірше. Кримчани не бачать можливості змін і розчаровані в окупаційній владі. Про це заявив кримський отаман Сергій Акімов, який отримав від Росії медаль за анексію Криму, повідомляють Патріоти України.

«Так звана «самооборона» Криму - проти кого вони повинні самооборонятися? На них щороку списується 260 мільйонів рублів, - заявив Сергій Акімов. Також він розповів, що тепер конфліктує з кримськими чиновниками і зізнається, що при Україні в Криму жилося набагато краще.

Сергій Акімов згадує, що навесні 2014 року єдиним українським політиком, який відвідав Крим, був нинішній президент України Петро Порошенко. «Один Порошенко тоді приїхав і все. Сам приїхав, без охорони. Але, на жаль, уже було пізно. Людям у Криму іншого варіанту не залишилося, прийшла Росія. Але Росія порядок у Криму не навела, стало тільки гірше - по корупції і по всіх інших питаннях. Я не проти з'їздити до Києва, щоб розповісти всю правду про те, як зараз живеться в Криму», - заявив отаман.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...