Зі стріляниною: У Росії поранили і викрали одного з організаторів вбивства Вороненкова

У Москві зі стріляниною викрадено українського кримінального "авторитета" Юрія Василенка - головного фігуранта справи про вбивство в Києві екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що під час обшуку квартири "авторитета" був виявлений гігантський арсенал зброї. Як повідомило журналістам джерело в правоохоронних органах, ресторан "Базилік", де і стався інцидент, служив Василенко як офіс. Увечері 10 січня туди увійшла група міцних чоловіків, які наказали піти за ними.

На вулиці Василенко спробував вирватися і втекти, зав'язалася бійка, в ході якої по ньому відкрили вогонь. Далі невідомі завантажили пораненого "авторитета" в багажник машини і відвезли в невідомому напрямку.

У ніч на 11 січня в квартирі, яку орендував Василенко був проведений обшук. У приміщенні було виявлено кілька десятків одиниць зброї і вибухових речовин, включаючи снайперські гвинтівки.

Як вважають джерела, саме Василенко був одним з організаторів розстрілу в Києві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Кілька інших учасників цієї "операції" теж раніше були вбиті або зникли.

Нагадаємо, Вороненков був убитий в центрі Києва 23 березня 2017 року. Згодом генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що замовником вбивства є російський підприємець Володимир Тюрін.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...