З'явилася сумна звістка з Донбасу

Протягом доби 15 січня російські окупаційні війська п'ять разів порушили режим припинення вогню, поранивши одного українського захисника, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр Операції об'єднаних сил.

Зокрема, ворог здійснив обстріл в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" з мінометів калібру 120 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів - у районі населеного пункту Кримське, з автоматичних гранатометів - у районі селища Новоолександрівка.

Також в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" злочинці двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї відкривали вогонь у районі населеного пункту Славне та з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - поблизу селища Гнутове.

Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил зазнав поранення. Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, 15 січня чотири окупанта загинуло та троє були поранені. Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав. Українські військові продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...