З'явилася трагічна звістка про мера Гданська, на якого напали з ножем

Мер Гданська Павло Адамович, якого поранили ножем на сцені під час благодійного концерту, помер у лікарні, повідомляють Патріоти України.

Після нападу Адамович був госпіталізований в критичному стані та прооперований. Лікарі проводили операцію в ніч на 14 січня протягом п'яти годин. Вона пройшла успішно, однак стан здоров'я потерпілого не покращився.

«З глибоким жалем ми повинні повідомити вам, що програли боротьбу за життя мера», - заявили в Університетському клінічному центрі в Гданську.

Нагадаємо, 13 січня невідомий напав з ножем на мера Гданська Павла Адамовича. Напад стався під час традиційного святкового концерту Великого оркестру Різдвяної допомоги.

За даними ЗМІ, злочинця затримала поліція, його особу встановлено: це 27-річний житель Гданська, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Повідомляється, що у зловмисника було виявлено бейдж «Преса».

В 2013 році чоловік був засуджений до 5,5 років ув'язнення за напади на банки. Відомо, що у в'язниці у нього було діагностовано важке психічне захворювання.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...