З'явилися нові розшифровки передбачень Нострадамуса до 2029 року

Людство очікують нові відкриття в науці і прориви в технологіях.

Мішель Нострадамус. Фото: ТАРО.

В результаті кропіткої роботи експертам вдалося все ж таки розшифрувати передбачення Нострадамуса до 2029 року пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Мішель Де Нотрдам, що був лікарем, алхіміком і відомим провидцем, досить туманно описав прийдешні події, однак тепер про деякі з них стало відомо.

Отже, згідно з розшифровками послань Нострадамуса в 2018 році в будівництві відбудуться революційні зміни. Вчені винайдуть надміцний і легкий матеріал - металопіну.

Крім цього, даний період ознаменується будівництвом мостів через всі великі протоки. Великі наукові уми зможуть створити так звану другу шкіру. Мова тут йде про надлегкий матеріал, який зможе вберегти людей від впливу термічних факторів.

З 2018 року і по 2024 Китай буде займати лідируюче місце в світовій політиці, а країни, що розвиваються, стануть економічними шантажистами Європи і США. З 2020 року з земель України почнеться об'єднання православного і католицького християнства в єдину церкву.

А в 2029 році вчені здійснять технічний прорив в галузі бездротового транспортування перетвореної сонячної енергії. Технології майбутнього і лідерство Китаю повністю змінять світ.

"Поруч люди без здоровʼя, але безмежно сильні духом": Військовослужбовець різко звернувся до українців з купленими довідками про інвалідність

вівторок, 19 березень 2024, 15:56

Колишній мер Умані, а нині військовослужбовець ЗСУ, молодший сержант Олександр Цебрій у Яейсбуці звернувся до чоловіків, які намагаються уникнути мобілізації, купуючи фіктивні довідки про непридатність до служби, передають Патріоти України. «Коли вночі...

"Цей діагноз дуже важкий": Жінка зробила селфі під час подорожі - і дізналась про рак

вівторок, 19 березень 2024, 15:30

Американка розповіла, як дізналася про пухлину мозку та інших видів раку завдяки селфі. Про це пише nypost.com, передають Патріоти України. Вісім років тому Меган Траутвайн поїхала до Нью-Йорка, щоб побачити свого двоюрідного брата Тоні Мартінеза, який...