З'явилися записи показів Януковича і Ко з суду у Москві щодо визання Революції Гідності "переворотом" (відео)

На роликах - покази Азарова, Клюєва, Захарченка, Якименка та самого Януковича.

Янукович. Фото: Fakty ICTV

У мережі з'явилося повне відео виступів в московському суді за визнанням подій на Євромайдані "державним переворотом" екс-чиновників. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на YouTube.

Так в YouTube викладені відеофайли із записом показань п'яти чоловік: екс-президента України Віктора Януковича, екс-прем'єра Миколи Азарова, екс-глави Адміністрації президента Андрія Клюєва, колишнього міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та екс-глави СБУ Олександра Якименка.

У назвах файлів вказано, що Янукович і Азаров виступали в суді 15 грудня, а решта учасників процесу - на наступний день. Виступ Януковича в суді, наприклад, тривало більше двох годин.

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...