Зірки віщують: Відомий астролог назвав ім'я майбутнього президента США (відео)

Поточна астрологічна ситуація дуже вдала для Хілларі Клінтон.

Хілларі Клінтон і Дональд Трамп. Фото: Радіо Свобода.

Наступним президентом США стане кандидат від Демократичної партії Хілларі Клінтон - усі астрологічні знаки свідчать саме про такий підсумок виборів. Про це в прямому ефірі "Обозревателя" заявив астролог Влад Росс, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Фаворит (на президентських виборах в США. - Ред.), звичайно ж, Хілларі Клінтон. У неї зараз включається суперсоляр (астрологічний період довжиною в 33 роки, який провіщає серйозні зміни в житті людини. - Ред.). Він включиться в день її народження - вона скорпіон, і вибори теж "під скорпіона". Дуже вдало для Клінтон. тобто думаю, однозначно наступним президентом буде саме вона"- сказав Росс.

Експерт також уточнив, що у Дональда Трампа дуже погані астрологічні знаки на цей період часу.

"Згадайте, що слово "trump\трамп" перекладається як "козир". І народився він з оксціндентом, який виражається картинкою "людина сидить поперек коня, обличчям до хвоста". І якщо він, теоретично, прийде до влади - може впасти долар, розвалитися США. Нічого хорошого в його правлінні я не бачу"- підсумував експерт.

Квиток в один кінець: Російські командири катували і розстрілювали своїх підлеглих, - розслідування

субота, 27 липень 2024, 7:25

У Росії проти керівництва 6-ї мотострілецької дивізії окупантів розпочали кримінальну справу за статтями про перевищення службових повноважень, незаконне позбавлення свободи та вбивство. Саме так командири окупантів поводились із тими підлеглими, хто "...

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...