Злочин і кара: Депутат вкрав сендвіч і пішов у відставку

Екс-депутат Дарій Крайчич сказав, що продавці магазину поводилися з ним "як з повітрям", тому він вирішив перевірити систему безпеки та вийшов з сендвічем на вулицю.

Парламент Словенії. Фото: Вікіпедія.

Депутат панівної партії парламенту Словенії "Список Мар'яна Шареця" Дарій Крайчич склав свої повноваження. Все через крадіжку сендвіча з магазину. Крайчич розповів місцевим ЗМІ, що в магазині його ігнорували, передають Патріоти України.

Екс-депутат сказав, що продавці магазину поводилися з ним "як з повітрям", тому він вирішив перевірити систему безпеки та вийшов з сендвічем на вулицю. "Я простояв, мабуть, хвилини три біля прилавка", – сказав Дарій, додавши, що троє працівників розмовляли між собою. Тож крадіжки ніхто не помітив.

"Ніхто не йшов за мною, не кричав", – додав Крайчич.

Він вирішив розповісти про ситуацію у формі жарту своїм колегам на засіданні комітету – ті посміялися. Однак, голова фракції Бран Голубович засудив поведінку депутата та назвав її "неприйнятною".

Сам Крайчич вибачився та назвав свою поведінку "соціальним експериментом". Пізніше голова фракції заявив, що Дарій Крайчич взяв на себе всю відповідальність та за власним бажанням склав депутатські повноваження. "Відповідно до високих етичних стандартів партії", – наголосив голова.

Джерело: ВВС

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...