Злочинці домовились про перетин кордону просто на камеру: Як закарпатські прикордонники "прогавили" перевезення 84-кілограмової партії героїну (відео)

Після розмови з прикордонниками, «напханий» наркотиками автомобіль спокійно залишає чергу і переїжджає на іншу смугу.

Прикордонники пропустили авто із наркотиками. Фото: скріншот з відео.

В інтернеті опублікували відео, як закарпатські прикордонники «проґавили» перевезення 84-кілограмової партії героїну через кордон. Кадри з камери відеоспостереження з'явилися в facebook, передають Патріоти України.

На них видно, як спортивний автомобіль Renault Sport GT спочатку очікує стандартної перевірки в черзі на пункті пропуску «Солотвино». Після розмови з прикордонниками, «напханий» наркотиками автомобіль спокійно залишає чергу і переїжджає на іншу смугу.

При цьому водія мікроавтобуса, який стояв попереду, попросили поступитися місцем. Renault Sport GT неквапливо їде геть, перетинаючи кордон. «Перший.сом.uа» повідомляє, що вказаний автомобіль щонайменше тричі перетинав кордон з початку року.

Нагадаємо, що 5 березня на кордоні з Румунією затримали партію героїну, яка слідувала з України. На українському пункті пропуску автомобіль, «нафарширований» важкими наркотиками, пропустили, оскільки нібито нічого не знайшли.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...